top of page

De sfeer van Jenny's Foods & Drinks: oprecht, hartelijk, ontspannen… beelden zeggen meer dan woorden

Iedereen is in zijn sas bij Jenny's Foods & Drinks

Onze bar/taverne is een gekend adres in Lokeren. En dat komt ongetwijfeld omdat wij ons niet beperken tot een welbepaald publiek. We behandelen elke klant, van jong tot oud, zowel de toevallige passant als onze habitués, op dezelfde manier: met een vriendelijk woord en een correcte service. We zorgen ook altijd voor een gezellige ambiance zodat iedereen zich op zijn gemak voelt in onze zaak, binnen én op het terras.

Met andere woorden: Jenny's Foods & Drinks is the place to be in Lokeren voor shoppers, namiddagtoeristen, nachtraven, terrasplakkers, fietsliefhebbers, aperitieffans en iedereen die de proef op de som wil nemen. Kom maar af en ontdek het zelf!

aperitief bij Jenny's Foods & Drinks
taart & gebak bij Jenny's Foods & Drinks

Voor ieder wat wils

Bij Jenny's Foods & Drinks ben je welkom voor een drankje tussendoor, maar ook voor een kleine versnapering of de lunch. Wij stellen je een eenvoudige kaart voor die van tijd tot tijd wel eens aangepast of uitgebreid wordt. In elk geval besteden wij altijd de meeste zorg aan wat we je serveren. Een greep uit ons aanbod:

Diverse slaatjes

Gebak bij de koffie: bresiliennetaart, bananentaart, plattekaastaart met rode vruchtencoulis, crumble, warme appeltaart, moelleux

Taco’s met alles erop en eraan

Zelfgemaakte spaghetti

Vol-au-vent met puree of rijst

Een gevarieerde tapasschotel bij het aperitief

Goulash met puree of rijst

...

Vind je iets naar je zin? Spreek dan snel af met je vriendin, je broer, je collega, je partner en laat het je smaken! Wil je iemand verrassen? Wij verkopen ook cadeaubons.

Jenny's Foods & Drinks is van maandag t/m zaterdag (behalve woe) open vanaf 14.30 uur. Op woensdag ontvangen we je graag tussen 9.30 uur en 13 uur.

Sfeerbeelden

Benieuwd naar Jenny's Foods & Drinks? Kom dan zeker eens een kijkje nemen!

bottom of page